Om NordvestPanelet

Kom helt tæt på redaktionen
Som medlem af NordvestPanelet har du mulighed for at deltage i debatten og komme helt tæt på det redaktionelle arbejde. Det primære fokus er at gøre nyheder så relevante og nærværende som muligt. Nøgleordene for mange af målingerne er opfølgning, efterkritik, prioritering og udvikling af idéer. Din mening bliver en vigtig del af redaktionsmøderne.

Dig som eksperten
Når du melder dig ind i NordvestPanelet, vil vi bl.a. bede dig oplyse, om der er emner, du ved specielt meget om. Det kan være byen i gamle dage, seriefodbold eller noget helt tredje. Uanset hvilken form for viden du ligger inde med, er vi meget interesserede i at høre om den.

Idéer, der bliver hørt
Selvom NordvestPanelet bliver styret af redaktionen, har medlemmerne også mulighed for at påvirke, hvad der sættes fokus på i debatten. F.eks. har medlemmerne mulighed for at komme med forslag til hvilke spørgsmål, der skal stilles til næste måling, hvis de har noget, de går og brænder for.

Bliv medlem allerede i dag
Du tilmelder dig NordvestPanelet ved at klikke på linket her. Først skal du registrere dig med den email-adresse, du ønsker at være tilmeldt med. Derefter vil du modtage en mail med et tilmeldingslink, hvor du skal svare på nogle enkelte spørgsmål, så vi har en lille idé om, hvem du er. Denne mail kan du gemme, så du har mulighed for at lave ændringer i din profil senere, hvis du ønsker det.
Få svar på ofte stillede spørgsmål Klik her

Bliv en del af NordvestPanelet i dag